Rally Team Mejer starter efterårssæsonen med en travl weekend.

Når man går ind ad porten til værkstedet hos Rally Team Mejer i Tunøgade i Horsens, står der ofte adskilte Volvo’er i rallytrim på liften. Hver gang de to hurtige Volvo 242 Turbo har været i kamp om placeringerne på rallypisterne, bliver de gennemgået fra front til bagende, for at sikre at de er klar til næste udfordring.

Fra rally DM3, hvor Heino Mejer og Bo Mølgaard generobrede 1. pladsen i stillingen om det historiske Danmarksmesterskab for historiske biler over 2000ccm.

Både kørere, 2. kørere og det ni mand store servicemandskab er med, når bilerne skal klargøres efter endt mission. Efter sommerpausen er bilerne nu atter ved at være kampklare. Første udfordringer er fredag den 9. august, hvor det traditionsrige Birch / Tvilum Rallyshow afvikles for 41. gang i forbindelse med det årlige Fåremarked i Fårvang, imellem Viborg og Aarhus.

Det vil ved rallyshowet være muligt, fra ca. kl. 15.00, både at komme tæt på bilerne og kørerne i serviceområdet omkring Tvilum Møbelfabrik, samt fra kl. ca. 16.45, at se de hurtige biler i aktion. Der er deltagelse af den absolutte rallyelite i Danmark, så der bliver hård konkurrence for de to aldrende, men stadig konkurrencedygtige Volvo 242 Turbo fra Rally Team Mejer, med henholdsvis Kurt Mejer/Steen Bøgelund og Heino Mejer/Bo Mølgaard i rallysæderne.

Kurt Mejer og Steen Bøgelund kørte i deres seneste rally, DM3 i Sønderjylland, en flot 2. plads hjem  i den historiske klasse over 2.000ccm

Allerede søndag, den 11. august, skal både biler og mandskaber atter på asfalten. Det er denne gang Munkebjerg Hillclimb i Munkebjergskoven ved Vejle, som kalder bilerne ud af garagen. Munkebjerg Hillclimb er, ligesom Rallyshow i Fårvang, et traditionelt og årligt tilbagevendende motorløb, som både Heino Mejer og Kurt Mejer tidligere har kørt topplaceringer hjem i. Endda så meget, at Heino Mejer over en årrække blev kaldt kongen over Munkebjerg, på grund af flere efterfølgende 1. pladser i løbet.

I 2019 udgaven, er familieteamet udvidet med endnu en bil. Det er Heino Mejers bror, René Mejer, som har renoveret og genopbygget en ældre Volvo 480, som han vil anvende til hillclimb og lidt klubrally. Bilen har været totalt adskildt, og fremstår nærmest som en ny bil. Mon ikke Volvo troldmanden Kurt Mejer har haft en finger med i spillet.

/Rally Team Mejer