Rally Team Mejer følger op på succesen fra 2018, og satser på en fuld sæson i Dansk Autoplus Super Rally 2019.

Heino Mejer og Bo Mølgaard, Volvo 242 Turbo, sluttede 2018 sæsonen på en flot 3. plads i det generelle danske mesterskab, Autoplus Dansk Super Rally. Samtidigt vandt de både det historiske Danmarksmesterskab og det historiske mesterskab i Mini Rally Syd turneringen.


Heino Mejer (th) og Bo Mølgaard er klar til sæson 2019, og har med en generel 3. plads i Dansk Autoplus Super Rally i 2018, noget at forsvare

Kurt Mejer og Steen Bøgelund, Volvo 242 Turbo, sluttede 2018 sæsonen på podiepladser i det historiske Danmarksmesterskab og det historiske Mini Rally Syd mesterskab, hvor de begge steder kunne stille sig på podiets nederste pladser med en 3. plads i begge mesterskaber.

Med de flotte slutplaceringer i 2018, er der noget at forsvare for Rally Team Mejer, når rallysæsonen den 27. april, flages i gang med 1. afdeling af både Autoplus Dansk Super Rally 2019, Danmarks mesterskabet i historisk rally, samt Mini Rally Syd turneringen, som er et landsdækkende mesterskab, arrangeret af jyske motorklubber.

Kurt Mejer og Steen Bøgelund havde en god test i rallytesten ved Kongensbro den 13. april, og er  nu klar til DM 1

Det er næsten blevet en tradition, at 1. afdeling af de danske mesterskaber afvikles i Cimbern Rallye, som køres i den nordøstlige del af Schleswig-Holsten, med rallycentrum omkring Sattrup. Det er også tilfældet i 2019, hvor der er tilmeldt ikke mindre end 107 deltagere, heraf 79 danske mandskaber til start.

Det er det største felt i dansk rally i mange år, i forbindelse med en DM-afdeling. Rallysporten ser ud til at være i fremgang, efter nogle år med forholdsvis få deltagere. Der er kommet en del nye biler til i løbet af vinteren, så der er stor optimisme at spore i deltagerfeltet.

Begge mandskaber i de to hurtige Volvo 242 Turbo, som Rally Team Mejer disponerer over, melder alt klar til en ny sæson med hurtige sving på de krævende rallyprøver.
Som optakt til sæsonen, har Kurt Mejer og Steen Bøgelund testet den hurtige Volvo 242 Turbo ved en rallytest ved Kongensbro den 13. april. Både bil og mandskab bestod testen, så de er helt klar.

Heino Mejer og Bo Mølgaard når ikke at teste inden Cimbern Rallye, da de først får tid til at skrue det sidste sammen på bilen i påskeferien. De er dog helt sikre på at deres store erfaring med at opbygge en rallybil, gør det muligt at køre en god placering hjem i Tyskland. Bilen har, som altid, igennem vintersæsonen været adskilt i atomer, og er bygget op igen som en helt ny kampklar bil.

/ Rally Team Mejer
___________________________________________________________________________