Kurt Mejer og Steen Bøgelund kom hjem fra Rally Naturens Rige med både guld og 2 x sølv i DM-sammenhæng.

Lørdag, den 9. oktober 2021 blev en dag der ikke lige går i glemmebogen for Kurt Mejer og Steen Bøgelund, som deltager i DM-rally i Rally Team Mejers ene hurtige Volvo 242 Turbo. De deltog i 6. afdeling om Danmarksmesterskabet i rally, Rally Naturens Rige, som tillige var 3. og sidste afdeling af Mini Rally Syd-turneringen, og finalen i Retro Speed-Historisk Rally Cuppen 2021.

I et veltilrettelagt rally, som blev kørt på en blanding af asfalt- og grusveje, blev der kæmpet hele eftermiddagen på de otte hastighedsprøver, som Ikast og omegns Motor Klub havde fundet frem til lejligheden. Kurt Mejers gamle Volvo fungerede det meste af dagen optimalt, og der blev kørt tider, som var gode nok til at sende mandskabet på sejrspodiet da vinderne lørdag aften blev fejret i Tarm Idrætscenter. I slutningen af løbet var der dog en turbo som drillede.


Kurt Mejer og Steen Bøgelund kom hjem fra Rally Naturens Rige med bilen fuld af medaljer og pokaler

Kurt Mejer hold dog fart nok i bilen på trods af at den både manglede 10-15 km/t i topfart, og var meget ustabil i accelerationen. Slutresultaterne efter dagens race taler dog for sig selv, og viser at det har været en succes fyldt sæson for Rally Team Mejer.

Guldmedaljer og pokaler blev det til i den historiske klasse over 2.000 ccm i kampen om trofæerne i Mini Rally Syd-turneringen, en turnering som arrangeres af nogle syd- og sønderjyske klubber, samt klubben KDAK/Fyn, men med deltagere fra hele Danmark og Nordtyskland.


Kurt Mejer og Steen Bøgelund har vanskeligt ved at få et godt greb i underlaget på de mange grusveje

Sølvmedaljer og pokaler i Danmarksmesterskabet for historiske biler, klasse 9, for biler over 2.000 ccm, og endelig sølvmedaljer i den nye landsdækkende Retro Speed Historisk Rally Cup, som ligeledes er for historiske biler, hvoraf nogle ikke ønsker at køre om det samlede danske mesterskab.

En begivenhedsrig og succesfuld sæson med mange topplaceringer til både Kurt Mejer/Steen Bøgelund, Volvo 242 Turbo, Heino Mejer/Bo Mølgaard, Volvo 242 Turbo og René Mejer, Volvo 480 Turbo, nærmer sig sin afslutning. Sidste deltagelse i denne sæson bliver en familiebegivenhed, hvor Rally Team Mejer stiller med teamets tre biler på lørdag, den 16. oktober, når Ringkøbing og Omegns Motorklub afholder Ringkøbing Landbobank Hillclimb i Lind ved Herning.

/Rally Team Mejer