Rally Team Mejer har succes med forskellig strategi i 2021

Ved sæsonstarten i 2021, besluttede Heino Mejer at den aldrende Volvo 242 Turbo, som han i en årrække har deltaget i DM-rally med, skulle sættes på delpension. Den skulle fremover kun deltage i kortere løb som hillclimb og rallysprint. Kurt Mejer med teamets anden ældre Volvo 242 Turbo, besluttede at fortsætte i DM-rally sammenhæng med sin bil. Nu var en af de største konkurrenter jo væk med sønnens retræte. Dermed var der lagt op til en sæson, som var meget anderledes for teamet, end de seneste mange år har været med skarp intern konkurrence.


Vindere af klasse 9 i John Frederiksen Rally Sprint-2021, Heino Mejer og Bo Mølgaard, Rally-Team-Mejer (Foto: Linda Mejer)

Nu står sæsonen foran sin afslutning, så det bliver spændende at gøre status når de sidste løb er kørt om få uger. Indtil nu har det givet gode resultater for hele Rally Team Mejer. Det seneste resultat for Heino Mejer og hans faste co-driver, Bo Mølgaard, blev kørt hjem til Horsens, da de den 19. september deltog i John Frederiksen Rally Sprint i Roskilde. Her kunne de atter stille sig øverst på sejrspodiet med endnu en 1. plads, i den historiske klasse over 2.000 ccm. Desuden gav det en 1. plads i den nye Retro Speed Historic Rally Cup, og en generel 2. plads i løbet. Heino Mejer og Bo Mølgaard har til dato vundet klassesejr i samtlige løb de i 2021 har deltaget i.

Kurt Mejer og Steen Bøgelund i det meget våde Sydhavsrally DM5 på Lolland Falster (Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen)

For Kurt Mejer og Steen Bøgelunds vedkommende, har det også til dato været en fin sæson, både i DM-sammenhæng og i diverse hillclimb, bortset fra Munkebjerg Hillclimb, hvor en afkørsel forhindrede videre deltagelse. Senest kunne Kurt Mejer og Steen Bøgelund tage hjem fra Cimbern Rallye i Tyskland med en 1. plads i bagagen i den historiske klasse National 9 for biler over 2.000 ccm, og rigtigt gode point til det samlede regnskab i Mini Rally Syd-turneringen.

Næste Rally for Kurt Mejer og Steen Bøgelund er 6. og sidste afdeling om Danmarksmesterskabet og 3. afdeling af Mini Rally Syd-turneringen Rally Naturens Rige køres omkring Tarm og Skjern den 9. oktober. Teamet ligger inden sidste afdeling om Danmarksmesterskabet placeret på en 2. plads i klasse 9, blot 15 point efter det førende mandskab, Flemming Hansen og Knud Hansen i en fin Ford Escort RS2000.

I Mini Rally Syd-turneringen som Rally Naturens Rige også tæller til, er Kurt Mejer og Steen Bøgelund ligeledes aktuelt på en 2. plads. Her er det Bo Boddum Andersen og Erik Rasmussen der har lagt sig på en foreløbig 1. plads efter de to første løb.

Rally Naturens Rige arrangeres af Ikast og omegns Motor Klub med rallycentrum ved Tarm Idrætscenter. 1. bil starter fra Tarm kl. 12.01 på lørdag, den 9. oktober.


/Rally Team Mejer