Heino Mejer fik perfekt generalprøve forud for Rally DM 2

Pinselørdag blev der afviklet rallysprint i industriområdet syd for Horsens.
Heino-01-web

Det var Horsens Automobil & Motor Klub, som stod for arrangementet, som havde 34 deltagere fra hele landet.
Heino Mejer og Bo Mølgaard brugte Pinsesprint 2016 som træning forud for 2. afdeling af det danske mesterskab i rally, Anderup El Rally 2016, som køres på Sydfyn lørdag den 21. maj.
Det var et perfekt arrangement at få bilen testet i, inden det går løs på de sydfynske veje.
I kampen om placeringerne kørte Heino Mejer bilen sikkert i mål med en klassesejr, samt en flot generel fjerdeplads ud af alle startende.
Heino-02-web
Resultatet skal ses i lyset af, at der deltog mange meget hurtige, både 2 – og 4 – hjuls trukne nyere biler, som burde kunne sætte den gamle Volvo 242 Turbo grundigt på plads. Resultatmæssigt er både 1. og 2. køreren godt tilfredse, og melder både mandskab og bil klar til Anderup El Rally i næste weekend på Fyn.
Teamet glæder sig nu til at komme ud på de små fynske veje, hvor Rallyklubben KDAK/Fyn rundt i det sydfynske har fundet nogle af de kendte smalle veje.
Vejene er for tiden dekoreret med blomstrende syrenhække på begge sider. Netop hækkene er en af de store udfordringer i den landsdel.
Når bladene på træerne er sprunget ud, og blomsterne står i fuldt flor, er det meget vanskeligt at køre med høj hastighed på de smalle veje.
Floraen er så kraftig, at man stort set intet kan se når hastigheden er høj. De mange sving og bakker gør vejene ”usynlige”, og svingene ligger meget tæt.
I første afdeling af DM og Mini Rally Syd-turneringen, som blev kørt i Tyskland i begyndelsen af april, kørte Heino Mejer og Bo Mølgaard sig ind helt i toppen med en klassesejr.
De er aktuelt i føring i både det danske mesterskab og Mini Rally Syd for historiske biler. Dette skal forsvares i det kommende løb, og føringen skulle gerne udbygges med en topplacering.
Desværre kommer teamets anden bil med Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen ikke til start i denne afdeling. Bilen bliver ikke klar efter forrige weekends uheld i Tyskland, hvor en lygtepæl stod i vejen for den videre færd.