Kurt Mejer hjem med buler – Heino Mejer satser i to løb på 8 dage.

Fredag den 6. maj, satte Kurt Mejer og Vagn Åge sig i skålsæderne i deres voldsomme Volvo 242 turbo, for at forsvare deres aktuelle 2. plads i West Euro Rally Cup. Desværre lykkedes det ikke.
Allerede få hundrede meter inde på den anden specialstrækning, mødte de forhindringer.

En kraftig lygtepæl fangede venstre forhjul, som blev rykket af bilen, og kilede sig fast i skærmkassen. Det var desværre umuligt at fortsætte, og mandskabet måtte se de ønskede point forsvinde ud i den blårøde tyske aftenhimmel.
Heldigvis var uheldet uden personskade. Bilen skal have en større tur med opretning af diverse buler, og bliver desværre ikke klar til Pinsesprint i Horsens Automobil og Motor Klub pinselørdag den 14. maj. Forhåbentlig er den klar den efterfølgende weekend, hvor 2. afdeling af det danske mesterskab køres på Fyn den 21. maj. Volvoen skulle meget gerne være helt klar og gennemtestet, så de kan komme til Holland den 11. juni for at deltage i 3. afdeling af West Euro Rally Cup (WERC). Der er endnu lang vej til toppen af podiet.
Heino-Mejer-og-Bo-Moelgaard
Heino Mejer og Bo Mølgaard i Hobro Rally 2015

På trods af uheldet, er Rally Team Mejer repræsenteret i både Pinsesprint i Horsens, og i Anderup El Rally på Fyn. Den yngre generation, repræsenteret ved Heino Mejer, med co-driver Bo Mølgaard i højresædet, vil køre både Pinsesprintet i Horsens, samt forsvare deres føring om det danske mesterskab den 21. maj i Anderup El Rally på Fyn.
Rallyklubben KDAK/Fyn har været rundt i det sydfynske, og har her fundet nogle af de kendte smalle veje, som for tiden er dekoreret med syrenhække på begge sider. Netop hækkene er en af de store udfordringer i den landsdel. Når bladene på træerne er sprunget ud, og blomsterne står i fuldt flor, er det meget vanskeligt at køre med høj hastighed på de smalle veje.
Floraen er så kraftig, at man stort set intet kan se når hastigheden er høj. De mange sving og bakker gør vejene ”usynlige”, og svingene ligger meget tæt.
”Vi ser frem til et par gode weekender med masser af hurtige kilometer” siger Heino Mejer, mens Bo Mølgaard tilføjer: ”Godt nok skal de være hurtige, men vi skal også igennem uden buler” Bo Mølgaard var i den forgangne weekend med Kurt Mejer i Tyskland som servicemekaniker, og her har han åbenbart set buler nok for denne sæson.