Vigtige DM point i spil for Rally Team Mejer, Horsens.

Da 3. afdeling om Danmarksmesterskabet i rally blev kørt i slutningen af juni måned, generobrede Heino Mejer og Bo Mølgaard den eftertragtede førsteplads i klassen for historiske biler over 2.000 ccm., mens Kurt Mejer og Steen Bøgelund forsvarede deres samlede tredjeplads i samme klasse.


I den samlede stilling i Autoplus Dansk Super Rally, som er et mesterskab på tværs af alle klasser, ligger Heino Mejer og Bo Mølgaard placeret som nr. 11, mens Kurt Mejer og Steen Bøgelund halter lidt bagefter, med en placering som nr. 31.

Når 4. afdeling, Suzuki Rally Sorø, lørdag den 31. august, kl. 11.30 flages i gang på torvet i Sorø, er det atter med deltagelse af de to hurtige Volvo 242 Turbo fra Rally Team Mejer
”For os er det vigtigt at holde hovedet koldt, og køre et sikkert rally, når 4. afdeling af Autoplus  Dansk Super Rally køres med start i Sorø. Vi har haft et enkelt udfald, da mekanikken svigtede i anden afdeling, hvor vi måtte udgå med et defekt motor. Vi har været lidt heldige, at vores konkurrenter i den historiske klasse har lidt samme skæbne som os, og har måttet trække sig ud af et af tre løb i år”. I Autoplus Dansk Super Rally bliver det vanskeligt at forsvare sidste års 3. plads, men det er stadigvæk muligt – og så længe det er det, går vi efter det”, siger Heino Mejer.Suzuki Rally Sorø har ramt deltagerloftet på 80 deltagere, så der bliver action i gaden, når Storegade i Sorø, lørdag den 31. august omdannes til serviceområde for de mange deltagere. Allerede om formiddagen vil man kunne møde Rally Team Mejer i serviceområdet, hvor bilerne bliver klargjort inden starten går for første bil kl. 11.30.

/Rally Team Mejer