Travl weekend for Rally Team Mejer.

Efter en tiltrængt sommerferie, venter anden halvdel af sæson 2018 på de hurtige rallybiler.
Rally Team Mejer bruger BIRCH Tvilum Rallyshow i Fårvang, fredag den 10. august, samt Munkebjerg Hill Climb med start ved Munkebjerg Hotel i Vejle den 12. august, som opvarmning til efterårets udfordrende DM rally-sæson, der starter d. 8. september, når 5. afdeling af DM køres ved Ikast.

Heino Mejer i en kontrolleret udskridning lige inden mål i Munkebjerg Hill Climb 2018.

De seneste to år har Heino Mejer vundet Munkebjerg Hill Climb generelt, hvilket har givet ham tilnavnet ”Kongen af Munkebjerg”.  I 2018 udgaven satser han hårdt på at lave hattrick, og dermed indtage øverste plads på podiet for tredje gang.

Der vil, både ved BIRCH Tvilum Rallyshow i Fårvang, og ved Munkebjerg Hill Climb, være rig mulighed for at komme ud at se de mange fine rallybiler der deltager.

Rallyshow i Fårvang 2017 – Kurt Mejer viser publikum hvad en Volvo 242 Turbo kan.

Rally Team Mejer er parat til en god rallysnak og fremvisning af bilerne i serviceområderne ved begge løb.
Efter forårets rally afdelinger, har både Heino Mejer / Bo Mølgaard og Kurt Mejer / Steen Bøgelund
et godt udgangspunkt for at køre sig i top i efterårets afdelinger af de forskellige turneringer.

Både Heino Mejer og Kurt Mejer er godt forberedte til efterårets udfordringer – begge teamets Volvo 242 Turbo er i sommerpausen blevet renoveret og optimeret, så de er klar til endnu et halvt år for fuld speed.

Heino Mejer vil i 2018 forsøge at lave hattrick, så han for 3. gang kan bestige øverste plads på podiet i Munkebjerg Hill Climb.

Heino Mejer, skal sammen med Bo Mølgaard forsvare deres topplacering i DM-sammenhæng, hvor de efter fire afdelinger ligger placeret som nr. 4, kun overgået af langt nyere, hurtigere 4-hjulstrukne biler.

Kurt Mejer og Steen Bøgelund i den anden Volvo 242 Turbo, satser på at forbedre deres placeringer i Mini Rally Syd turneringen i den historiske klasse, og forhåbentlig kravle lidt op ad rangstigen i DM-sammenhæng.

Der er altid stor interesse for de gamle Volvo 242 Turbo, når serviceområdet besøges af publikum.

Efterårets løbskalender er omfattende. Der skal køres om både det danske mesterskab i rally – det danske mesterskab i mini rally – det danske mesterskab for historiske biler, og endelig kæmpes der om placeringerne i den lokale Mini Rally Syd – turnering.

Rally Team Mejer ser frem til efterårssæsonen, som gerne skulle køres uden afkørsler og mekaniske problemer.

/ Rally Team Mejer