Rally Team Mejer testede i Nordjylland forud for 2. afdeling af Danmarksmesterskabet i rally.

Lørdag, den 11. maj tog den ene Volvo 242 Turbo, med Heino Mejer og Bo Mølgaard, fra Rally Team Mejer den lange vej til Hjørring, for, i Hill Climb Nordjylland, at teste bilen forud for 2. afdeling af Autoplus Dansk Super Rally. Hjemme på værkstedet var der lavet lidt optimeringer, som teamet gerne ville have testet, inden det den 25. maj går løs med 2. afdeling af DM på vejene omkring Kjellerup.
Der blev kørt et rigtigt fint Hill Climb, med en lang gennemgående prøve – lige som et Hill Climb skal være.
Der blev kørt hurtigt, men på trods af deltagelse af mange hurtige nyere rallybiler, som kørte i en særskilt rally-klasse, kørte Heino Mejer og Bo Mølgaard sig frem til en generel 2. plads i Rally klassen, samt en sikker 1. plads generelt i dagens Hill Climb, som køres for historiske biler.

Heino Mejer og Bo Mølgaard kørte en flot delt 2. plads hjem i 1. afdeling af Autoplus Dansk Super Rally – (Foto: RallyFoto.dk – Alex Rasmussen)

Med den træning, er Rally Team Mejer nu klar til at deltage i 2. afdeling af Autoplus Dansk Super Rally, hvor der atter skal køres point på mesterskabskontoen.

Efter 1. afdeling, ligger Heino Mejer og Bo Mølgaard på en delt 2. plads i Autoplus Dansk Super Rally, som er et mesterskab på tværs af alle rally klasser, uanset bilens alder, hestekræfter, og om den er 2- eller 4-hjulstrukket. Samtidigt fører de i kampen om Danmarksmesterskabet i historisk rally klasse 14, for biler over 2.000 ccm.

Kurt Mejer og Steen Bøgelund har også fundet farten i den aldrende Volvo 242 Turbo
(Foto: RallyFoto.dk – Alex Rasmussen)

Teamets anden Volvo 242 Turbo, med Kurt Mejer og Steen Bøgelund, tager til 2. afdeling af mesterskaberne uden yderligere træning. De føler sig begge helt klar til kampen om mesterskabspointene. Det har efter 1. afdeling blot været nødvendigt med et par småjusteringer på bilen hjemme på værkstedet, så det burde ikke være nødvendigt at teste forud for den kommende udfordring i Kjellerup.

2. afdeling af Autoplus Dansk Super Rally køres lørdag, den 25. maj i området omkring Kjellerup, med start kl. 12.01 fra Arena Midt Kjellerup, Hasselvej 15, DK – 8620 Kjellerup.

Der vil fra først på formiddagen, den 25. maj, være rig lejlighed til at se de flotte biler på servicepladsen ved Arena Midt Kjellerup, hvor der både er teknisk kontrol inden løbet starter, serviceplads under løbet, og endelig målområde, når bilerne kommer i mål sidst på eftermiddagen.

/Rally Team Mejer