Rally Team Mejer med store mekaniske problemer i 2. afdeling af Danmarksmesterskabet i rally.

Anden afdeling af Autoplus Dansk Super Rally, der blev kørt lørdag, den 25. maj i området omkring Kjellerup, blev et mekanisk mareridt for Rally Team Mejer.Efter en god start for både Heino Mejer / Bo Mølgaard og Kurt Mejer / Steen Bøgelund, måtte begge mandskaber trække sig ud af løbet med mekaniske problemer.

Først måtte Kurt Mejer og Steen Bøgelund kaste håndklædet i ringen efter prøve 3, hvor de havde kørt sig ind på en generel 25. plads, og lå nr. 3 i klasse 14 for historiske biler over 2.000 ccm. Bagtøjet på bilen ville ikke længere, så der var ikke anden udvej end at trække sig ud af løbet.

Heino Mejer og Bo Mølgaard måtte trække sig ud af løbet på prøve 5, med defekt motor.

Under prøve 5, fik Heino Mejer og Bo Mølgaard motorproblemer, og måtte skuffede trække sig ud af løbet, hvor de ellers efter prøve 4 lå på en flot generel 5. plads, og førte den historiske klasse 14 med mere end 1 minut ned til Søren Bøgeskov og Sabrina Muurmann Sørensen, som dermed kunne overtage 1. pladsen i klassen.

Kurt Mejer og Steen Bøgelund fik problemer med bagtøjet på prøve 3, og måtte desværre stoppe for ikke at gøre skaden større.

Resultaterne betyder, at Heino Mejer og Bo Mølgaard rykker ned på 2. pladsen i kampen om det historiske mesterskab, mens Kurt Mejer og Steen Bøgelund lægger sig på 3. pladsen.

I kampen om Dansk Autoplus Super Rally, ser det nu vanskeligt ud for Heino Mejer og Bo Mølgaard med hensyn til at forsvare deres flotte 3. plads i Dansk Autoplus Super Rally fra 2018. De ligger efter Kjellerup Rally på en 19. plads i mesterskabet.

Næste afdeling i kampen om de danske mesterskaber køres lørdag den 29. juni, med start fra Korskro Banen ved Esbjerg.

/Rally Team Mejer