Rally Team Mejer på toppen af podiet i Rally Roskilde

Lørdag, den 21. september blev 5. afdeling i kampen om Danmarksmesterskabet kørt i Rally Roskilde. Rally Team Mejer stillede med begge de fine Volvo 242 Turbo, for at få hentet flest mulige point med hjem til mesterskaberne.

Heino Mejer og Bo Mølgaard mens bilen endnu ville være med i Rally Roskilde.- de måtte desværre kaste håndklædet i ringen på prøve 4 med motorskade.

Heino Mejer og Bo Mølgaard i den ene Volvo 242 Turbo tog til Roskilde i førerposition i mesterskabet, og kunne ved at vinde Rally Roskilde kalde sig Danmarksmestre 2019. Sådan skulle det ikke gå. Til og med hastighedsprøve nr. 4 gik det rigtigt godt, og på et tidspunkt førte de den historiske klasse for biler over 2.000 ccm. Stort, og lå placeret på en generel 8. plads.

Der var lagt op til en stor dag for mandskabet. Desværre skete det usædvanlige på prøve 5, at en aksel i spjældhuset knækkede, og en skrue derfra blev trukket med ind i motoren, som blev voldsomt beskadiget. Det er usikkert, om bilen kommer ud at køre mere i 2019, så Danmarksmesterskabet hænger i en tynd tråd.

Kurt Mejer og Steen Bøgelund derimod, kørte et perfekt rally, og kunne køre hjem med en 1. plads i klassen, hvilket betyder at de nu fører i kampen om Danmarksmesterskabet, og i sidste ende, når de forhåbentligt har gennemført en 6. og sidste afdeling om en måned, kan krydre 2019 med en Danmarksmesterskabet i klassen


Kurt Mejer og Steen Bøgelund kører et perfekt rally, og vinder den historiske klasse over 2.000 ccm.

Som det fremgår, var det både en god og en dårlig dag for Rally Team Mejer, som dog nu er sikret både guld og sølv i Danmarksmesterskabet for historiske biler over 2.000 ccm. Det er blot et spørgsmål om hvem der skal stå øverst på skamlen, når mesterskabspokalerne skal deles ud lørdag den 12. oktober, når sidste afdeling køres i Anderup El-Rally, som køres omkring Haderslev og Christiansfeld.

/ Rally Team Mejer

Foto: elkjaerfoto.dk – Lars Elkjær Lorentzen