Rally Team Mejer er sikker på medaljer i Autoplus Danmarksmesterskaberne i rally.

Når Anderup El Rally, lørdag den 12. oktober kl. 12.01, skydes i gang fra Haderslev, er Rally Team Mejer sikret både guld- og sølvmedaljerne i den historiske klasse over 2.000 ccm. Spørgsmålet er blot hvordan fordelingen skal være.

I 5. afdeling af DM, som blev kørt for to uger siden i Roskilde, måtte Heino Mejer og Bo Mølgaard kaste håndklædet i ringen, og udgå på 5. hastighedsprøve med en smadret motor. En spjældaksel i brændstofforsyningen knækkede, og en skrue blev uheldigvis suget med ind i motoren, hvor den beskadigede det meste af indmaden. Samtidigt kørte Kurt Mejer og Steen Bøgelund deres bedste rally i 2019, og vandt den historiske klasse.


Kurt Mejer og Steen Bøgelund fører den historiske klasse over 2.000 ccm inden 6. afdeling om Danmarksmesterskabet

Resultatet betød at Kurt Mejer og Steen Bøgelund rykkede op på 1. pladsen i den samlede stilling, blot fire point foran Heino Mejer og Bo Mølgaard. Begge mandskaber har så stort et forspring foran konkurrenterne at det i sidste afdeling bliver en intern kamp i teamet, om hvem der skal tage hjem med guld- og sølvmedaljerne.

Efter forrige uges rally i Roskilde, så det ellers ud til at Kurt Mejer og Steen Bøgelund var sikret mesterskabet, da det synes umuligt for Heino Mejer at få en konkurrencedygtig motor klar til finaleløbet i Haderslev. Heino Mejer er dog en mand der ikke lige giver op, og i skrivende stund ser det ud til at bilen bliver klar.Heino Mejer siger: ”Vi har knoklet nat og dag for at skaffe de rigtige reservedele, så vi kan få samlet en konkurrencedygtig motor. Det ser nu ud til at lykkes. Vi er i hvert fald tilmeldt Anderup El Rally i Haderslev den 12. oktober. Teamets andet mandskab der består af min far og Steen Bøgelund skal ikke vide sig for sikre på guldet. Vi vil kæmpe for at nå tilbage på toppen af podiet, når pokalerne skal fordeles.”

Kurt Mejer supplerer: ”Ja, der er en intern konkurrence i teamet. Sidste gang trak vi det længste strå. Vi har sammen med Heino kæmpet for at få hans motor klar, så vi kan få en fair konkurrence i årets sidste rally. Det bliver et spændende rally i et rigtigt godt rallyterræn nord for Christiansfeld. Vi er sikret to top placeringer til teamet, så det er blot et spørgsmål om hvem der kommer bedst igennem Anderup El Rally, og kan snuppe guldmedaljerne med hjem til Horsens.”

Anderup El Rally 2019 har rallycentrum på Niels Bohrsvej 10 i Haderslev, hvor teamets biler kan ses hele formiddagen, inden starten går kl. 12.01.

/ Rally Team Mejer