Rally Team Mejer er i gang med et travlt efterår i både rally og hillclimb

Siden Munkebjerg, med succes for teamet, blev kørt i midten af august måned, har det været en travl periode for Rally Team Mejer. Først med deltagelsen af alle tre biler i Automania Sprint i Silkeborg den 27. august, derefter for Kurt Mejer og Steen Bøgelund, der i den forløbne weekend deltog i 4. afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, med start i Nykøbing Falster, og endelig i den kommende weekend hvor hjemmeklubben, Horsens Automobil & Motor Klub afholder deres efterhånden traditionsrige Nim Hill Climb med udgangspunkt fra Nim Skole ved Brædstrup.Automania Sprint i Silkeborg var femte afdeling om Danmarksmesterskabet i Hill Climb, hvor alle tre biler fra teamet ligger på medaljekurs i klassemesterskaberne. Heino Mejer, Volvo 242 Turbo, fører mesterskabet i klasse 7B, hvor den ældre generation, Kurt Mejer, ligeledes i Volvo 242 Turbo, ligger på en fin 2. plads, blot 6 point efter Heino Mejer. Det bliver imellem disse to kørere, at guld og sølvmedaljerne i klasse 7B skal placeres, når mesterskabsplaceringerne afgøres i finaleløbet den 17. september i Nim Hill Climb. Point forspringet til de efterfølgende placeringer er så stort, at ingen andre deltagere kan nå op at kæmpe om de to øverste pladser på podiet.

I den samlede stilling på tværs af klasserne, ligger Heino Mejer på første pladsen, mens Kurt Mejer indtager tredje pladsen. Mesterskabet i den samlede stilling er stadig åbent, og der kan ske ændringer i toppen.


Vinder af Nim Hillclimb 2021, og de førende i Hillclimb Mesterskabet 2022, Heino Mejer og Bo Mølgaard, HAMK. (Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen)

René Mejer bag rattet i teamets tredje bil, en sjælden Volvo 480, er på en foreløbig 1. plads i hillclimb-klasse 10B, som er for modificerede biler. Kampen er tæt i klassen, hvor René Mejer dog blot skal score 2 point af 12 mulige for at beholde 1. pladsen, og dermed vinde klassemesterskabet for andet år i træk.


René Mejer er altid let genkendelig i den sjældne sorte Volvo 480 Turbo.
(Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen)

4. afdeling af DM rally blev i den forgangne weekend kørt på Lolland Falster. Her stillede Kurt Mejer, med co-driver Steen Bøgelund, op for at forsvare sin føring i Danmarksmesterskabet i klasse, National 9, for historiske biler over 2.000 ccm. Efter et løb med meget hurtige løbsstrækninger, kom de erfarne herrer i mål på 1. pladsen i klassen. Dermed fører Kurt Mejer og Steen Bøgelund klassen stort, og kan allerede inden de to sidste afdelinger af mesterskabet kalde sig Danmarksmestre 2022.


Kurt Mejer og Steen Bøgelund kørte stabilt i Sydhavsrally, og kom hjem med en 1. plads. (Foto: Niels Peder Terpager)

Som nævnt i indledningen, deltager Rally Team Mejer med alle tre biler, når Horsens Automobil & Motor Klub, lørdag d. 17. september, afholder Nim Hill Climb med start fra Nim Skole mellem Horsens og Brædstrup. Alle er velkomne til at komme forbi servicepladsen og hilse på teamet, samt se både de hurtige Volvo’er og de øvrige knapt 50 deltagende historiske biler. Første bil starter fra Nim Skole kl. 10:00. Bilerne kan ses på skolens parkeringsplads fra kl. 8:00, hvor der vil være teknisk kontrol af bilerne.

/Rally Team Mejer