Fiaskoen skal vendes til succes for Rally Team Mejer.

Lørdag den 31. marts, påskelørdag, var der sæsondebut i DM rally. Horsens var omdrejningspunkt for første afdeling af Autoplus Dansk Super Rally 2018. Deltagelsen kan nærmest betegnes som en fiasko, eller i hvert fald en dårlig start på sæsonen for Rally Team Mejer.

Kurt Mejer og Steen Bøgelund, imens de stadig var med i Horsens Rally, DM 1 – Desværre måtte de udgå allerede på prøve 2 med defekt motor

Kurt Mejer og Steen Bøgelund i den ene Volvo 242 Turbo måtte allerede trække sig ud af løbet på den 2. hastighedsprøve med en motordefekt. Selvom Kurt Mejer i den mellemliggende periode har haft travlt med både 45 års jubilæum og 70 års fødselsdag, er der blevet tid til at få Volvoen på operationsbordet, og få den kørende igen. Kurt Mejer og Steen Bøgelund melder at de når at blive klar til start i Cimbern Rally, som er 2. afdeling af DM og 1 afdeling af Mini Rally Syd turneringen, og køres i Nordtyskland lørdag den 21. april.

Heino Mejer og Bo Mølgaard i den anden Volvo 242 Turbo fra Rally Team Mejer var desværre anden del af fiaskoen i teamet påskelørdag. En ødelagt gearkasse på den 6. hastighedsprøve var årsag til at de måtte trække sig ud af løbet på et tidspunkt hvor de lå på en generel 4 plads. Også Heino Mejer har haft travlt på værkstedet. Nye tandhjul og aksler er på vej i gearkassen, og Heino Mejer melder at han bliver klar til start i Cimbern Rally.

Heino Mejer og Bo Mølgaard i en af de snævre svingkombinationer i første afdeling af DM, Horsens Rally

Cimbern Rally, som har start i den lille Schleswig-Holstenske by Satrup, syd øst for Flensborg, er 2. afdeling af det danske mesterskab, Autoplus Dansk Super Rally 2018, og 1. afdeling af Mini Rally Syd turneringen.

Der er noget for Rally Team Mejer at forsvare. I 2017 vandt Heino Mejer og Bo Mølgaard Mini Rally Syd turneringen, med Kurt Mejer og den daværende 2. kører, Vagn Åge Hansen på 3. pladsen.

For Heino Mejer og Bo Mølgaard gælder det også et forsvar af den meget flotte 2. plads i det generelle danske mesterskab i 2017. Med 0 point i første afdeling, bliver det dog en stor udfordring at køre point nok hjem hen over sæsonens sidste fem afdelinger. Der er mange hurtige kørere med i nye og hurtige biler. Endelig skal sidste års danske mesterskab i historisk rally forsvares. Guldet skal blive i Horsens.

Rally Team Mejer ser frem til de store udfordringer i Cimbern Rally. De små nord Tyske veje kræver meget af både chauffør og 2. kører. Her tæller erfaringen måske mere end de nye hurtige 4 hjuls trukne biler. Der er start i Satrup, syd øst for Flensborg, lørdag den 21. april kl. 12.00.