Dårlig dag på kontoret for Rally Team Mejer.

Lørdag den 31. marts, påskelørdag, var der sæsondebut i DM i rally. Horsens var omdrejningspunkt for første afdeling af Autoplus Dansk Super Rally 2018.
Hjemmebanen gjorde, at mandskaberne i de to Volvo 242 Turbo fra Rally Team Mejer var opsatte på at
gøre en god figur, og vise de mange tilskuere hvordan en Volvo i rallytrim skulle køres på de små veje omkring Østbirk og Lundum, nordvest for Horsens.

Det blev dog en skæbnens dag for teamet. Allerede på den 2. hastighedsprøve, måtte Kurt Mejer og Steen Bøgelund kaste håndklædet i ringen, og trække sig ud af løbet. Temperaturen i motoren steg pludseligt. For ikke at ødelægge motoren helt, valgte de at stoppe.

Kurt Mejer er jo en handlingens mand, og bilen blev hurtigst muligt transporteret hjem til værkstedet i Horsens, hvor eftermiddagen blev brugt til at adskille motoren. Ved middagen og præmieoverrækkelsen om aftenen i fængslet i Horsens, kunne han derfor fortælle, at årsagen var fundet. Under finpudsningen af topstykket er der blevet behandlet lige rigeligt, så motoren har kunnet tage vand ind i en cylinder. Der forestår nu et større reparationsarbejde på værkstedet.

Heino Mejer og Bo Mølgaard i den anden Volvo 242 Turbo fra Rally Team Mejer kørte nogle rigtigt hurtige tider. Efter den 6. hastighedsprøve havde de kørt sig op på en generel 4. plads, og de førte den historiske klasse med et forspring på mere end 3 minutter til nr. 2.

Skæbnen ville det dog anderledes. Kort efter mål på prøve 6 gav gearkassen op. Der lød et brag, og løbet var slut for Heino Mejer og Bo Mølgaard.

Alt i alt var debuten på den nye DM sæson ikke nogen succes for Rally Team Mejer. Det er dog tidligere sket, at der er kørt mesterskaber med hjem til Horsens, selvom der har været udfald i en af de seks DM afdelinger.

Teamets biler er nu på operationsbordet, og der ligger mange timers arbejde forude, inden de igen er køreklar. De forventes dog at være 100% klar, når næste afdeling om det danske mesterskab køres den 21. april i Schleswig-Holsten i Tyskland i den 2. afdeling af Autoplus Dansk Super Rally 2018.

/Rally Team Mejer