Ny gearkasse giver håb for DM top placering til Rally Team Mejer

Efter både op- og nedtur i de første rally arrangementer efter sommerferien, er Rally Team Mejer nu klar til at tage kampen op om placeringerne i Autoplus Dansk Super Rally 2018, som er synonymet med Danmarksmesterskabet i rally.Fårvang Rallyshow i begyndelsen af august var hård ved Heino Mejer og Bo Mølgaard, som med deres Volvo 242 Turbo, desværre måtte udgå med en gearkasse der ”sprang i luften”, som Heino Mejer udtrykte det. Det betød at de ikke kunne forsvare deres titel som kongen af Munkebjerg ved det efterfølgende Munkebjerg Hillclimb, som Heino Mejer ellers har vundet i både 2016 og 2017.


Heino Mejer og Bo Mølgaard satser på en topplacering i DM 5. Foto fra DM 4, hvor de sluttede på en generel 4. plads. (Foto: Allan POST)

Heino Mejers gearkasse er nu blevet fyldt op med helt ny indmad, og bilen er 100% klar til efterårets sidste to afdelinger om Danmarksmesterskabet, som køres i henholdsvis Hampen den 8. september og på Als den 27. oktober.

Anderledes stod det til med Kurt Mejer og Steen Bøgelund i den anden fine Volvo 242 Turbo. Den voldsomme Volvo skulle blot have skiftet olie, og have lavet nogle små justeringer, efter deres succesfulde kørsel ved både Fårvang Rallyshow og Munkebjerg Hillclimb.

Specielt på Munkebjerg skinnede succesen igennem med en flot generel 3. plads til Kurt Mejer, blot 1/10 sekund fra 2. pladsen.


Kurt Mejer og Steen Bøgelund under en nedbremsning på grus. (Arkivfoto – Alex Rasmussen-Rallyfoto.dk)

Rally Team Mejer ser nu frem til en efterårssæson, hvor der skal fuld fart på bilerne, så de aktuelle placeringer i både Autoplus Dansk Super Rally og den lokale turnering Mini Rally Syd, kan forsvares, og forhåbentlig forbedres.

I kampen om DM ligger Heino Mejer og Bo Mølgaard aktuelt på en samlet 4. plads, og 2. plads i DM for historiske biler over 2.000 ccm. Kurt Mejer og Steen Bøgelund har 30. pladsen i DMsammenhæng, og 3. pladsen for historiske biler over 2.000 ccm.

I Mini Rally Syd turneringen ligger Heino Mejer og Bo Mølgaard på en aktuel 1. plads i den historiske klasse over 2.000 ccm, mens Kurt Mejer og Steen Bøgelund indtager 3. pladsen i klassen.

/ Rally Team Mejer