Historisk Rally Team Mejer indleder sæson 2016 i Holland

Historisk Rally Team Mejer indleder sæson 2016 i Holland

Første afdeling af West Euro Rally Cup
Lørdag den 19. marts starter rallysæsonen for Historisk Rally Team Mejer.
Kurt Mejer og Vagn Aage Hansen tager turen til Zeuderzee Rally 2016, som køres omkring Emmeloord i den nordlige del af Holland. Zeuderzee Rally er et endagsrally på 293 km, hvoraf de 113 km køres som specialstrækninger i det flade og kanalfyldte område øst for Ijsselmeer.

Zeuderzee Rally er en afdeling af den hollandske mesterskab i rally, og er tællende til flere andre mesterskaber, bl.a. West Euro Rally Cup (WERC), som Kurt Mejer med stor succes har deltaget i de seneste to sæsoner.
Untitled-1

Klare mål for sæson 2016
Historisk Rally Team Mejer kører i den nye sæson atter i de to kendte Volvo 242 Turbo, som i vinterens løb har været totalt adskilt og er blevet optimeret til den nye sæson.
Når rallysæsonen for Historisk Rally Team Mejer skydes i gang den 19. marts i Holland, er målsætningen for 2016 helt klar.

Kurt Mejer og Vagn Aage Hansen satser internationalt.

For Kurt Mejer og Vagn Aage Hansen er målsætningen for 2016 helt klar –  de vil være WERC mestre igen.
Kurt Mejer og Vagn Aage Hansen - arkivbillede fra 2016
”Vi bliver nødt til mindst at forsvare vores 2. plads fra 2015, men kører målrettet efter at hente mesterskabet tilbage til Danmark, som vi gjorde det i 2014” siger Kurt Mejer.
West Euro Rally Cup (WERC), er en international turnering, med deltagere fra Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Holland og Belgien. Årets syv afdelinger køres i henholdsvis Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Danmark.
Alle afdelinger er tællende til mesterskabet, så det er et berejst team der slutter sæsonen, når finaleløbet køres i Danmark den 22. oktober i det internationale Rally Denmark med start i Ans ved Kjellerup.

Heino Mejer og Bo Mølgaard satser nationalt.
Heino Mejer og Bo Mølgaard i teamets anden bil er ligeså klar i deres målsætning for 2016.
Heino Mejer og Bo Mølgaard - arkivbillede fra 2016
”Vi blev i 2015 danske mestre i både Historisk Rally, Historisk Mini Rally, og vandt Mini Rally Syd turneringen for historiske biler – disse mesterskaber skal forsvares, og pokalerne skal blive i Horsens” siger Heino Mejer på en travl aften på værkstedet, hvor de sidst detaljer pudses af på bilen.

Må vente lidt på sæsonstart
Heino Mejer og Bo Mølgaard må vente lidt på sæsonstart. De nationale mesterskaber som de satser på, starter først den 9. april, hvor 1. afdeling af det danske mesterskab afvikles.

Ser frem til en travl sæson
Begge mandskaber fra Historisk Rally Team Mejer ser sammen med deres serviceteams frem til en travl sæson, hvor kalenderen er fyldt op. På grund af deltagelse i de meget forskellige mesterskaber, er kalenderens weekender fra midten af marts til slutningen af oktober stort set fyldt op med motorløb på højt plan, både nationalt og internationalt.