Rally Team Mejer styrer mod to mesterskaber, men kan trues.

Lørdag den 10. september,
havde Rally Midtjylland start i Hjøllund syd for Silkeborg. Området mellem Hjøllund/Hampen, Nr. Snede og Brædstrup er præget at meget skov, men også åbne bakkede landskaber med smalle veje på både grus og asfalt.
Det havde Ikast Motor Klub benyttes sig af, i et veltilrettelagt rally, som havde start ved Hjøllund hallen.

heino-mejer-og-bo-moelgaard-passerer-et-af-de-mange-hop-i-rally-midtjylland
Heino Mejer og Bo Mølgård passerer et af de mange hop i Rally Midtjylland (foto: Allan POST)

Rally Team Mejer stillede til start
med de to hurtige Volvo 242 turbo, med henholdsvis Kurt Mejer / Vagn Åge Hansen i den ene bil, og Heino Mejer / Bo Mølgård i den anden.
Begge mandskaber var virkelig sat op til dagens opgaver. De ligger begge i toppen af de mesterskaber, som Rally Midtjylland var tællende til.

Mini Rally Syd turneringen
er det ene mesterskab, som er et internationalt mesterskab over 5 løb, som alle køres i Midt-, Syd- og Sønderjylland, med en enkelt afstikker til Nord Tyskland. Alle løb i turneringen er tællende til mesterskabet, så det gælder om at holde en stabil kurs, og gennemføre så mange af løbene som muligt.

kurt-mejer-og-vagn-aage-hansen-paa-en-af-de-hurtige-proever-i-rally-midtjylland
Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen på en af de hurtige prøver i Rally Midtjylland (Foto: Allan POST)

DASU-mesterskabet i mini rally
er det uofficielle danske mesterskab, som køres for de klasser der ikke er udskrevet DIF (Dansk Idræts Forbund) mesterskaber for.
DASU (Dansk Automobil Sports Union) har valgt at udskrive disse mesterskaber, så alle danske kører har mulighed for at deltage i et landsdækkende uofficielt dansk mesterskab.

Inden starten i lørdags,
var begge mandskaber godt placeret i de to mesterskaber, så der var point at forsvare.
Det gjorde både Kurt Mejer / Vagn Åge Hansen og Heino Mejer / Bo Mølgård på fornemste vis. Alle kom på sejrspodiet, og kunne ved mål lade sig hylde med topplaceringer.

14352564_10209559366637718_4602829663046956942_o  14241395_10209559368717770_3202844655492692627_o

RallyTeam Mejer kom på podiet
Hele sæsonen har Heino Mejer og Bo Mølgård ligget i spidsen af begge mesterskaber.
De benyttede Midtjysk Rally til, med en 1. plads i klasse 8, at udbygge deres forspring i toppen. Der var god fart i deres bil, og deres placering var helt i top, med en flot placering som 3. hurtigste bil af alle.
Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen kom ind på en flot 2. plads i klasse 8, og kørte sig ind som 14. hurtigste bil af alle.

I Mini Rally Syd turneringen
har Heino Mejer og Bo Mølgård en sikker føring foran Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen på 2. pladsen, og Hans Erik Madsen / Erik Bo Hansen fra Ringkøbing på 3. pladsen.
Kun Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen kan nå at tage 1. pladsen fra dem, hvis de skulle udgå i sidste afdeling, så det er et krav for Heino Mejer og Bo Mølgaard at gennemføre.
Hans Erik Madsen og Erik Bo Hansen kan dog endnu nå at rykke rundt på de endelige placeringer, såfremt de vinder klasse 8 næste gang, og Rally Team Mejer ikke skulle gennemføre.

Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen har
i DASU Mesterskabet stadig muligheden for, i den sidste afdeling, at køre mesterskabet hjem til Horsens i.
Muligheden byder sig dog kun ved at vinde løbet, mens Heino Mejer og Bo Mølgård skal blive placeret på en 3. plads eller dårligere. Også her kan Hans Erik Madsen og Erik Bo Hansen lave ravage i placeringerne for Rally Team Mejer. Rally Team Mejer er dog opsatte på at hente de to øverste pladser på podiet hjem til Horsens i begge mesterskaber.

Rally Midtjylland var et
rigtigt godt tilrettelagt løb, med gode prøver. Der var en god stemning både på servicepladsen, mellem chauffører og co.drivere i bilerne, samt hos alle officials på prøverne.
De mange tilskuere så også ud til at have en rigtig god dag, godt hjulpet på vej af sensommervejret.

Vi følte os rigtigt velkomne, og blev modtaget med smil alle steder. Vi kommer gerne igen.