Rally Team Mejer stiller op til mørkekørsel i anden afdeling af Danmarksmesterskabet.

Når anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally køres omkring Stoholm ved Viborg, bliver det med deltagelse af Rally Team Mejer, Horsens, som stiller op med den ene af teamets to hurtige Volvo 242 Turbo. Kurt Mejer og Steen Bøgelund skal forsvare den førsteplads i den historiske klasse for biler over 2.000 ccm, som de har med fra første afdeling, der blev kørt i april måned i området mellem Hobro og Viborg.

Kurt Mejer og Steen Bøgelund på Nysumbanen ved Hobro, på vej mod klassesejren i DM1

Rally Stoholm Au2service 2021, med Kjellerup og Omegns Motor Klub som arrangør, bliver en udfordring ud over det sædvanlige i dansk rally. Løbet starter først lørdag eftermiddag kl. 17, hvilket betyder at en del af løbet vil blive kørt efter mørkets frembrud. Ca. 70 kilometer af løbets totallængde på godt 150 km. er rene hastighedsprøver. En stor del af disse skal køres på de små grusveje der findes i løbsområdet.


En stor del af første afdeling af DM-rally blev kørt på Nysumbanen ved Hobro. Her er Kurt Mejer og Steen Bøgelund på banen i høj hastighed.

Kurt Mejer siger før løbet:
”Det er yderst sjældent, at vi i Danmark kører rally når det er mørkt. Vi er derfor spændte på hvordan vejret bliver på lørdag. Vi håber på tørvejr, da kombinationen af mørke og regn giver rigtigt vanskelige forhold, selvom det er udfordrende. Bliver det tørt, har vi en anden udfordring i mørket, da kombinationen af støv i luften, kombineret med bilens lys, giver visse udfordringer på de mange kilometer grusveje der er i løbet. Vi er dog klar, og glæder os til at tage de usædvanlige udfordringer op. Vi tror på endnu en god placering, så vi kan bevare vores foreløbige førsteplads i det samlede Danmarksmesterskab, som køres over seks afdelinger i løbet af året”.

Der er 79 deltagere tilmeldt til Rally Stoholm Au2service 2021, som har rallycentrum ved Stoholm Fritids- og Kulturcenter på Søndergade i Stoholm. Første bil starter kl. 17.00, og forventes i mål igen i rallycentrum kort før midnat.

/Rally Team Mejer