Rally Team Mejer starter sæsonen op i Rally Himmerland.

Guldmedaljer til Heino Mejer / Bo Mølgaard, og for andet år i træk sølvmedaljer til Kurt Mejer / Steen Bøgelund i Danmarksmesterskabet i den historiske klasse 14. – Sådan sluttede sæson 2020 for Rally Team Mejer.

Det vil ikke blive tilfældet i 2021. Heino Mejer har besluttet at sætte den ellers hurtige Volvo 242 Turbo på delvis pension, og kun deltage med bilen i diverse Hillclimb og måske et par rallysprint fordelt hen over året.

På spørgsmålet om DM-deltagelse i 2021, svarede Heino Mejer: ”Jeg er gået i gang med at samle flasker, så jeg kan få skrabet mønter sammen til en nyere bil, og se om det på sigt kan bringe et Danmarksmesterskab til huse i Dansk Super Rally”

DM-serien i den historiske klasse bliver dog ikke uden deltagelse fra Rally Team Mejers side.
Kurt Mejer og Steen Bøgelund har indgået aftale for sæsonen, og stiller op til det første DM-rally, Rally Himmerland, som køres omkring Hobro lørdag den 17. april.Vi ser frem til et rally, hvor der skal køres effektivt fra begyndelsen, hvis vi skal kunne følge med de øvrige deltagere i den nye Rally National 9-klasse, hvor bl.a. Flemming Hansen og John Venning stiller op i hver deres Ford Escort RS 2000. Der vil helt sikkert blive kamp om placeringerne”.

Sammenlagt er der tilmeldt 73 deltagere til Rally Himmerland. Der er i år lavet helt nye klasseinddelinger, som følger det internationale reglement. Det bliver spændende at se hvordan sæsonen udvikler sig.

”Vi er fortrøstningsfulde” siger Kurt Mejer med et smil. ”Selvom fødselsattesten siger at jeg har rundet de 73 år, satser vi på at kunne presse de øvrige deltagere i den historiske klasse – de øvrige chauffører i klassen er heller ikke helt nye længere”

/ Rally Team Mejer