Rally Team Mejer melder klar til sæsonstarten om det danske mesterskab i rally 2017.

Lørdag den 8. april testede Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen deres hurtige Volvo 242 Turbo. I forbindelse med det traditionelle Rally Grand Prix i Kongensbro ved Ans, blev der om formiddagen kørt en rallytest.

Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen tester bilen i rallytesten i Kongensbro 2017

Her havde deltagerne mulighed for at teste både biler og kørernes form inden rallysæsonens første afdeling af det danske mesterskab køres i Tyskland i den kommende weekend. Testen gik som håbet, og Rally Team Mejers ene bil er nu klar til sæsonstart. Desværre var Heino Mejer og Bo Mølgaard forhindret i at deltage i testen denne gang. Deres Volvo 242 Turbo er dog meldt klar til sæsonstarten i Tyskland.

Hen over vinteren har teamets to fine Volvo 242 Turbo været skilt ad i atomer, efter at de i september 2016 måtte udgå på grund af nogle kraftige træer, som hoppede ud foran begge biler, endda på nøjagtigt samme sted.

Heino Mejer og Bo Mølgaard i den voldsomme Volvo (Arkiv  billede – Rally Team Mejer)

Heino Mejer sagde den gang: ”Nu forestår der et større renoverings- og opretningsarbejde, og vi får helt sikkert vinterens fritimer til at gå med den opgave. Det er helt surrealistisk at se de to biler stå inde blandt træerne med kun få centimeters afstand. Utroligt, at vi ikke ramte hinanden.”

Heldigvis slap alle fra afkørslerne uden personskade. Bilerne har fået den store tur med strygejernet hen over vinteren, og er nu helt klar til at kæmpe om de årets mesterskaber, som starter med Cimbern Rallye, der køres påskelørdag, den 15. april. Cimbern Rallye, der har start i Süderbrarup ved Schleswig, er første afdeling af både det danske mesterskab og Mini Rally Syd-turneringen.

Det er ganske vigtigt at komme godt i gang med sæsonen, og begge mandskaber i Rally Team Mejer er opsat på en 100% indsats, da hvert point der kommer på kontoen fra start er vigtig i det samlede regnskab når sæsonen er overstået.

Det danske mesterskab køres i 2017 over fem afdelinger, hvoraf en afvikles i Nordtyskland, to i Jylland og to på Sjælland. Mini Rally Syd-turneringen afvikles over fire afdelinger, med en i Nordtyskland og to i Syd- og Sønderjylland, samt en på Fyn.

Rally Team Mejer deltager i alle afdelinger til begge mesterskaber. Ud over at køre om mesterskaberne, er der i sæson 2017 planlagt deltagelse i rallysprint i Horsens i pinsen,  Fårvang Rallyshow i August, samt Munkebjerg Hill Climb, også i August.

Dermed er der rig lejlighed til at komme ud i naturen, og nyde både synet og lyden af de aldrende, men absolut konkurrencedygtige og potente Volvo 242 Turbo.