Rally Team Mejer forberedte DM 4 med en podieplads på hjemmebane.

Pinsesprint i Horsens er efterhånden ved at være en tradition. Pinselørdag blev der kørt pinsesprint med rallycentrum i den lille idylliske by Yding, nordvest for Horsens. Pinsesprintet, arrangeret af Rally Team Mejers hjemmeklub, Horsens Automobil og Motor Klub, var samtidigt en afdeling af den landsdækkende YOKOHAMA-Mesterskabet Vest.

Løbsleder Jan Ørnhøj, assisteret af Christian Fisker, som begge bor i løbsområdet, havde sat et rigtigt godt rallysprint sammen. Det var derfor naturligt for Rally Team Mejer at benytte muligheden for både at vise bilerne frem for lokalt publikum og sponsorer, men også at benytte pinsesprintet som en grundig forberedelse til næste afdeling af Autoplus Dansk Super Rally, som køres på Djursland lørdag den 9. juni.

Kurt Mejer og Steen Bøgelund på vej mod deres 3. plads i klasse 5 i YOKOHAMA mesterskab Vest ved Yding.
(Foto: POST – Allan Post Christiansen)

De to hurtige Volvo 242 Turbo blev sat på prøve på den ca. 8,5 km lange sprintprøve, som blev kørt i alt 4 gange. I den generelle fight, blev Heino Mejer og Bo Mølgaard placeret på en flot 3. plads, mens Kurt Mejer og Steen Bøgelund sluttede på en generel 18 plads.

Heino Mejer og Bo Mølgaard kørte sig til endnu en klassesejr og en generel 3. plads i Pinsesprintet i Horsens.
(Foto: POST– Allan Post Christiansen)

Heino Mejer og Bo Mølgaard tog sig samtidigt af klassesejren i den historiske klasse 5, hvor Kurt Mejer og Steen Bøgelund sluttede på en 3. plads. Podiepladser til begge mandskaber fra Rally Team Mejer anser teamet for helt godkendt. Med de resultater, og med biler der fungerede optimalt på den skrappe sprintprøve, er hele temaet fortrøstningsfulde, når de den 9. juni stiller til start i årets 4. afdeling af Autoplus Dansk Super Rally, arrangeret af Randers Motor Sport.

Der er lagt op til en af årets hårdeste afdelinger i kampen om DM-pokalerne. Randers Auto Sport har fundet veje frem, som ikke har været benyttet til rally de seneste 20 år. For nutidens deltagere, er det dermed helt ukendt terræn der skal køres i, når de 63 deltagere lørdag den 9. juni kl. 12.30, sendes afsted fra Kolind på Djursland. Der skal køres 237 km med i alt 87 km udfordrende hastighedsprøver, hvoraf ca. halvdelen er på grusveje.

Inden 4. afdeling af DM, ligger Rally Team Mejer således placeret i kampen om de danske mesterskaber:

Autoplus Dansk Super Rally – efter 3 afdelinger:
Heino Mejer / Bo Mølgaard: 8. plads – udgået af 1. afdeling – alle 6 afdelinger tæller.
Kurt Mejer / Steen Bøgelund: 25. plads – udgået af 1. afeling – aller 6 afdelinger tæller.

Dansk Mersteskab for historiske biler – klasse 14 – efter 3 afdelinger:
Heino Mejer / Bo Mølgaard: 2. plads – udgået af 1. afdeling
Kurt Mejer / Steen Bøgelund: 3. plads – udgået af 1. afdeling

/Rally Team Mejer