Heino Mejer forsvarer titlen som kongen af munkebjerg

Munkebjerg Hillclimb 2020 – Heino Mejer forsvarer titlen fra 2019

Søndag den 9. august køres det traditionelle Munkebjerg Hillclimb på Munkebjerg-bakken ved Vejle. For Rally Team Mejer bliver det både sæsonstart og titelforsvar. I 2019, tog Heino Mejer for 3. gang den generelle sejr i løbet.

Heino Mejer i 4-hjulsdrift i Munkebjerg Hillclimb, kort før mål på Munkebjerg-bakken.

På grund af den kraftigt reducerede løbskalender i 2020, er Munkebjerg Hillclimb teamets første start i 2020. Covid19 har begrænset udbuddet af løb betragteligt, hvilket betyder at kampen om det historiske danske mesterskab i rally, blot vil blive afgjort i fire afdelinger.

Første DM – afdeling køres den 5 september omkring Schleswig i Tyskland, så Munkebjerg Hillclimb er en kærkommen begivenhed, som giver mulighed for at lave den længe ventede test af de optimeringer der er lavet på både Heino og Kurt Mejers biler i løbet af den lange løbspause der har været siden DM-finalen i oktober 2019.

Heino Mejer ser frem til, med sin hurtige Volvo 242 Turbo, at forsvare sin titel som ”Kongen af Munkebjerg” – en titel han har fået blandt deltagerne i det efterhånden legendariske hillclimb. Også Kurt Mejer satser på et topresultat, da han flere gange har stået på podiet i løbet. 2020 skulle gerne blive året, hvor begge kørere fra teamet igen er at finde blandt de tre hurtigste kørere.

Kurt Mejer holder sig ikke tilbage, når der skal gives gas op ad Munkebjerg-bakken.

Både Heino og Kurt Mejer deltager med hver sin fine historiske Volvo 242 Turbo i Munkebjerg Classic Sprint lørdag den 8. august, og Munkebjerg Hillclimb søndag den 9. august.

På grund af Covid19 pandemien, vil der desværre være meget begrænset adgang for publikum til årets race på Munkebjerg-bakken. Der vil ikke være adgang til serviceområdet/ryttergården.

Organisationen bag Munkebjerg Hillclimb, som har hovedkvarter ved Munkebjerg Hotel ved Vejle Fjord, indsætter et stort antal ”Corona-vagter”, som skal sørge for at Covid19 retningslinjerne bliver overholdt, både hvad angår hygiejne og antal personer forsamlet i grupper.

/ Rally Team Mejer